content.title

Careersite VodafoneZiggo: Enjoy the challenge!

22 december 2021

Terug naar nieuws

Hij werd eind 2021 met veel confetti en champagne opgeleverd: de nieuwe careersite van VodafoneZiggo. Wij vulden ’m met scherpe copy. Lees hier wat meer over deze gave samenwerking.

Talentenjacht

Opvallen op de krappe arbeidsmarkt, om zo de juiste nieuwe talenten te vinden. Om dat te bereiken, heeft VodafoneZiggo een compleet nieuwe careersite gelanceerd. Een online omgeving waarin het allemaal draait om de kandidaten. Hier kunnen zij alvast uitgebreid kennismaken met het bedrijf en zich verdiepen in hun potentiële baan en alle mogelijkheden.Extra challenge voor ons: schrijf ook het script voor een WhatsApp-bot die met sollicitanten in gesprek gaat.


Challenge accepted!

Als doorgewinterde deadlinejunkies gingen we met plezier de uitdaging aan om alle content voor deze careersite in superkorte tijd te schrijven. We konden hierin al onze talenten kwijt. In de interviews met tientallen medewerkers voor teasende testimonials. In het schrijven van alle webcontent en de microcopy voor de WhatsApp-bot. (Waar we onze diepgaande kennis van emoji’s op loslieten. 🤓🤖)


En natuurlijk in de stevige dosis projectmanagement om alles op tijd in te plannen en af te ronden.

Simultaanschaak door Maaike

Voor dat laatste tekende onze (toen nét nieuwe) projectmanager Maaike:“Dit soort projecten zijn heerlijk. Je voelt dat je meewerkt aan iets moois en unieks. Het moet goed en snel. Er dan zijn er heel veel radertjes die allemaal moeten gaan draaien en in elkaar grijpen. Simultaan en in een goed ritme. Niet gehinderd door het gevoel dat er nog een grote berg werk ligt, maar juist gestuwd door de motivatie om iets moois neer te zetten. Een flink staaltje teamwork, zowel van ons intern als met ‘ons’ team bij VodafoneZiggo. Ik vind dat echt iets om trots op te zijn!”

Simultaanschaak door Maaike