content.title

Nooit alleen met ONLY

31 maart 2021

Terug naar nieuws

Schrijf-Schrijf maakt sinds 2020 onderdeel uit van ONLY Creative Entrepreneurs. Een netwerk van zes ambitieuze ondernemingen op het gebied van marketing en communicatie. Lees hier het antwoord op drie prangende vragen.

Waarom samenwerken in een groep?

Al 25 jaar specialiseren we ons in doeltreffende content. Maar om doelgroepen effectief te bereiken, is méér nodig dan alleen een sterke tekst. Zoals slimme marketingconcepten, een stevige positionering, betrouwbare data of simpelweg een goed werkende website. Die expertises kun je allemaal zelf in huis halen, óf je kunt samenwerken met specialisten. Wij kiezen voor dat laatste. Zo trekken we al een paar jaar succesvol op met Enof creatieve communicatie. En hebben we dus onze krachten gebundeld in ONLY Creative Entrepreneurs.

Wat is Only?

De naam zegt het eigenlijk al: ONLY Creative Entrepreneurs is een groep creatieve bedrijven die samen opdrachtgevers ondersteunen bij al hun marketing- en communicatievragen. ONLY bestaat naast Schrijf-Schrijf uit deze bedrijven: Egotribe, brandwebbing, De Combinatie van Factoren, QiONLY en True Ideas. We schrijven samen in op aanbestedingen en delen onderling kennis en expertise. Zodat we én als groep én afzonderlijk kunnen groeien.

Wat verandert er precies?

Wij blijven Schrijf-Schrijf, je vertrouwde bureau voor contentcreatie aan de Utrechtse Oudegracht. Daarin verandert dus niets. Maar je kunt behalve voor goede content dus ook bij ons aankloppen met bredere vragen om ondersteuning. Wij kijken vervolgens welke van onze partners jouw marketing- of communicatiewens het beste kan invullen. En als je wilt, blijven wij gewoon jouw aanspreekpunt.


Wil je meer weten over onze samenwerking in ONLY? Of ben je benieuwd wat we samen voor jou kunnen betekenen? Bel of mail dan met Peter van der Mark (peter@schrijf-schrijf.nl). En kijk ook eens op www.only.nl..