content.title

Vacature: Tekstschrijver (32-40 uur)

14 juli 2021

Terug naar nieuws

Een innovatief verhaal schrijven voor VodafoneZiggo. Pakkende shortcopy bedenken voor de app van Rabobank. Een dakloze interviewen voor het magazine van Kansfonds. Klinkt als een leuke werkdag? Laat dan van je horen! Schrijf-Schrijf heeft namelijk plek voor een nieuwe collega.

Wie ben jij?

Allereerst ben je vooral helemaal jezelf, daar houden we van. Daarnaast heb je minimaal drie jaar ervaring met professioneel tekstschrijven, interviewen en eindredactie. Het liefst bij een bureau. En je vindt het leuk om rechtstreeks te schakelen met opdrachtgevers over hun communicatiewensen.

Wie zijn wij?

Schrijf-Schrijf is een ambitieus bureau voor communicatie en contentcreatie aan de Oudegracht in Utrecht. We maken aansprekende content en communicatiemiddelen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Vaak verzorgen we het hele traject: van concept tot en met publicatie. En via schrijftrainingen helpen we ook ánderen om betere content te maken.

Wij bieden jou…

- een vaste werkplek in hartje Utrecht (en goede thuiswerkvoorzieningen)
- een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en competenties
- een hecht team met enthousiaste vakidioten

- volop vrijheid en ruimte voor creativiteit en eigen initiatief

- kansen om jezelf te ontwikkelen via o.a. cursussen/opleidingen
- fijne extra’s, zoals uitjes en etentjes
- een pensioenregeling

Spreekt dit jou aan?

Stuur ons dan je cv mét een verrassende sollicitatiemail waarin je jouw kwaliteiten laat zien.


Mail je cv en sollicitatie voor 13 augustus naar vacature@schrijf-schrijf.nl. Heb je vragen? Bel dan naar Schrijf-Schrijf (030 2314152) en vraag naar Peter van der Mark of Eric de Frel.