content.title

Platform voor wereldverbeteraars

26 januari 2021

Terug naar nieuws

Werken aan een betere wereld is voor Rabobank geen modegril. Wij weten dat, omdat we hier al zo’n twintig jaar mooie verhalen over maken. Maar wist je dat Rabobank al sinds 1974 een eigen stichting heeft die wereldwijd kwetsbare mensen helpt? Voor deze Rabo Foundation maakten we in 2020 een krachtige, nieuwe website. Lees hier de highlights.

De kracht van de juiste woorden

Hoe beschrijf je de missie van je organisatie? En hoe leg je uit wat je doet? Samen met Rabo Foundation ontwikkelden we een nieuwe schrijfstijl en tone of voice als basis voor de website.

De kracht van verhaling

Miljoenen mensen krijgen een beter bestaan dankzij de ruim 400 organisaties die Rabo Foundation steunt. Van kwetsbare Nederlanders tot kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden. In sprekende verhalen maken we die positieve verandering zichtbaar. Het hele jaar door vullen we de site hiermee aan.

De kracht van verhaling

De kracht van inspiratie

De wereld verbeteren doe je niet in je eentje. Dus is de website ook een inspiratieplatform. Zo stimuleert Rabo Foundation in Nederland bedrijven om sociaal en inclusief te ondernemen, want niemand zou aan de zijlijn hoeven staan in onze samenleving. En wereldwijd brengt ze partijen bij elkaar om onze voedselketens te versterken en verduurzamen.

De kracht van geld

Zelfs met financiële steun van Rabobank is Rabo Foundation afhankelijk van zakelijke en particuliere donoren om haar werk te blijven doen. Op die nieuwe site kan iedereen nu heel makkelijk bijdragen. En wie juist geïnspireerd is geraakt en op zoek is naar een financiering, kan meteen een aanvraag doen.


>> Benieuwd hoe deze krachten samenkomen op de site?

Check ’m hier!